Otthoni munka: pénzkereseti lehetőség az interneten

 

Otthoni munka és pénzkereseti lehetőség az interneten Mi a legjobb otthoni munka és hogyan kereshetsz pénzt vele az interneten? Egészítsd ki jövedelmedet partnerprogramok (affiliate marketing) segítségével és hozd létre saját weboldalad.

Azt hiszed, hogy marketing és programozási ismeretek nélkül ez lehetetlen? A Wealthy Affiliate segítségével most valóra válthatod álmaidat!

Mi az a Wealthy Affiliate?

Otthoni munka és pénzkereseti lehetőség az interneten A Wealthy Affiliate (wealthyaffiliate.com) egyrészt internetes marketing szakemberekből másrészt kezdőkből álló hálózat, melynek segítésével te is megtanulhatod saját weboldal kialakítását és egy jövedelmező internetes vállalkozást felépítését, lépésről lépésre.

A tanfolyam a WordPress ingyenes CMS (Content Management System) rendszerére épül, mely a világ vezető publikációs platformja, így a későbbiekben minden felhasználónak végtelen számú lehetőséget biztosít weboldalának értékestésére.

A kezdőknek felkínált „előregyártott” holnapelemek hátránya, hogy a konfigurációs lehetőségek száma meglehetősen limitált, különösen egy növekvő, egyre inkább professzionálissá váló honlap számára.

A Wealthy Affiliate tanfolyamai kezdők és haladók számára is megfelelőek. A videós útmutatóban lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan

 • válaszd ki saját, személyes piaci résedet (a legjobb, ha egy hobbiddal kapcsolatos)
 •  alakítsd ki és népszerűsítsd honlapodat. A praktikus Siterubix Builder segítségével honlapodat 10 perc alatt elérhetővé teheted az interneten, és még domain regisztrációért vagy webtárhely szolgáltatásért sem kell fizetned.
 • hozz létre ésszerűen felépített tartalmakat
 • találd meg a megfelelő kulcsszavakat (hogy honlapodat a keresőmotorok minél előrébb sorolják)
 • tegyél szert látogatókra (a SEO optimalizáció segít, hogy minél több felhasználó keresse fel weboldaladat)
 • válaszd ki a szövegekhez illő termékeket
 • integrálhatod partnerek/cégek kiválasztott termékeit szövegeidbe (azaz hogy építhetsz be Affiliate hivatkozásokat), hogy azokat a honlapodon ajánlhasd
 • keress pénzt az interneten az említett termékajánlók segítségével (a termék eladója jutalékot fizet a vásárlók közvetítéséért)
Válassz nevet honlapodnak, és próbáld ki most, teljesen ingyen:

Mi az az affiliate marketing vagy ajánlás-marketing?

Otthoni munka és pénzkereseti lehetőség az interneten A termék ajánlások (vagy affiliate marketing) segítségével a honlapok látogatóit egy, a termékeket árusító oldalra juttathatjuk el. Ha a felhasználó ezen az oldalon vásárol valamit, a termék ajánlója jutalékban részesül. Ennyire egyszerű az affiliate marketing működési elve.

Ez elvben ugyan úgy működik, mint a való életben. Ha valamilyen kiváló termékre bukkanok, rögtön megosztom ismerőseimmel is, azonban nem kapok jutalékot, ha az ismerősök úgy döntenek, hogy ők is megveszik a terméket.

Az online marketing esetében ez másképp van. Semmi mást nem kell tennem, csak továbbajánlani egy terméket, amely nekem is tetszett, viszont itt jutalékot is kapok ezért. Ráadásul a vevőnek sem kell többet fizetnie ezért az áruért, ő is a rendes vételárat fizeti.

Az affiliate marketing előnyei

 • Nem kell semmilyen terméket vásárolnom
 • Nem kell termékeket raktároznom
 • Csak internetkapcsolatra és egy számítógépre van szükségem
 • Nem kell számlákat kiállítanom vagy fizetési felszólításokat, ha az ügyfél mégsem fizet
 • Helyfüggetlen maradhatok
 • Dolgozhatok, amikor és ahol én szeretnék
 • Jövedelmem növekedésének nincs felső határa

A pénzkeresésnek ez a módja egészen lenyűgözött, miután a nyereségrészesedés programokkal (tiszta pénzkidobás) és az MLM-mel (a termékek még mindig a pincémben porosodnak) jó pár negatív tapasztalatom is volt.

Te is szeretnél többet megtudni az affiliate marketingről ezáltal több pénzt keresni?

Itt létrehozhatod saját, ingyenes Wealthy Affiliate fiókodat, és nyugodtan megnézheted, miről is van szó.


Tapasztalataim a Wealthy Affiliate-tel

2015 júliusa óta vagyok a Wealthy Affiliate tagja, akkor még teljesen kezdő voltam a WordPress-szel kapcsolatban. Azóta már több weboldalt is létrehoztam útmutató videók, tananyagok és a Wealthy Affiliate University más tagjainak a támogatása segítségével, és életemben először mellékjövedelemre tettem szert a foglalkozásom mellet, főállásban ugyanis nővérként dolgozom.

Kinyomtattam ezt a képernyőt a partnerprogramjaimról, hogy megnézd, hogy is működik mindez:

Wealthy Affiliate commission

Régebben több, affiliate marketingről szóló, internetes guruk által vezetett tanfolyamra is befizettem – sajnos nem jártam sok sikerrel. Mindegyikük épp hogy csak egy lépéssel segít tovább, de amikor valami gond merült fel, semmilyen személyes segítséget nem kaptam. A cél természetesen minél több terméket eladni az ügyfeleknek (ez az ún. „upsell” vagy felülértékesítés), minél több bevételt termelve így az eladónak.

Éppen bizonyos pénzkereseti lehetőségek legalitásáról akartam megbizonyosodni az interneten, amikor belebotlottam a Wealthy Affiliate-be. Az internetes lehúzásokkal kapcsolatos rossz tapasztalataimmal a hátam mögött nekiálltam negatív beszámolók után kutatni. Néhány rövidebb, negatív bejegyzésen kívül csak pozitív beszámolókat találtam, ami már csak azért is csodálatra méltó, ha azt vesszük, hogy ez a kanadai cég mát több, mint 10 éve létezik és azóta több, mint 500.000 tagot gyűjtött.

Mivel adott volt a platform ingyenes kipróbálásának lehetősége, először csak egy ingyenes „Alap” tagsággal regisztráltam, aztán viszont gyorsan felismertem, hogy a nagyszerű videó tananyagok mellett a chat közösségben kapott személyes támogatás is kiváló volt, ezt a mai napig kiemelkedőnek tartom. Úgy kell az egészet elképzelni, mint egy Facebook beszélgetést. Kérdéseket lehet feltenni, amikre azonnal választ is kapunk.

Ilyen egy beszélgetés a platformon:

Most lehet, hogy úgy gondolod: Segítség, itt minden angolul van! Megnyugtathatlak, alap angol nyelvtudással a videók és a chat is megérthetőek. Kyle, a platform tulajdonosa nagyon lassan beszél és jól érthető, kanadai angolt használ. Én úgy tekintek erre, mint egy kihívásra, és még az angoltudásom is fejlődik.

Egy ingyenes „Alap” tagsággal egyszerűen és költségek nélkül kipróbálhatod a Wealthy Affiliate-t és megnézheted, hogy mennyire boldogulsz az angol videókkal. Gyakorlatilag semmit nem tudsz elrontani, hiszen ez se pénzbe nem kerül, se hitelkártya információkat nem kell megadnod. A regisztrációhoz egyszerűen csak egy e-mail címre van szükséged.

Ezután kapsz egy üdvözlőlevelet Kyle-tól és Catsontól (ők a tulajdonosok), ami természetesen automatikus. De ez nem marad így sokáig, a többi tag hamarosan élőben fog üdvözölni. Az a pozitív szellemiség, ami erre a közösségre jellemző, egyszerűen egyedülálló. Ha kezdőként bárhol elakadnék, rögtön felajánlják a segítségüket!

Én rögtön a kezdő tanfolyam egyik útmutató videójával kezdtem, és mindent csináltam vele együtt, lépésről lépésre. Minden tanfolyam végén rövid feladatok vannak, ezeket meg kell csinálni, ki kell pipálni. A feladatok abban segítenek, hogy a honlap kialakításának egyetlen fontos részletéről se maradj le.

Szeretnéd te is kipróbálni és pénzt keresni? Regisztrálj ingyenesen itt=>>

Mi jön az ingyenes regisztráció után?

A sikeres regisztrációt követően a következőket kapod:

 • 2 ingyenes WordPress honlap
 • Ingyenes webtárhely szolgáltatás
 • 7 napos teljes és ingyenes hozzáférés minden olyan eszközhöz (élő chat, stb.), mely a Prémium tagok rendelkezésre áll.

A 7 nap letelte után megmarad a 2 ingyenes honlap, a tárhely és az első 10 tanfolyamhoz való hozzáférésed is.

Csak a Prémium szolgáltatások szűnnek meg. Ha tetszik az ajánlat, te is lehetsz Prémium tag, különösen az éves előfizetés nagyon kedvező. Így a költségek mindössze napi 1 €-ra csökkennek.

Ha az alaptagságnál szeretnél maradni, a tanfolyamok segítségével továbbfejlesztheted saját holnapodat, és ahogy egyre többet keresel, meg fogod tudni engedni magadnak a Prémium tagságot is.

Mit kínál a Wealthy Affiliate a tagoknak?

Azt a teljes csomagot, melyet a Wealthy Affiliate kínál, az interneten ebben a formában sehol máshol nem találhatod meg. Semmi másra nem lesz szükséged a sikeres kezdéshez az online üzleti életben.

Tanulási platform, tárhely, domain regisztráció – minden a rendelkezésedre áll, egy helyen. Teljesen ingyen lekezdheted. Nincs semmilyen „felülértékesítés”, azaz semmit nem kell megvásárolnod a tárhelyért cserébe, a Wealthy Affiliate-nél nincsenek további, „feltétlenül szükséges” eszközök vagy tanfolyamok, mint más szolgáltatóknál. Ez engem egy hónap használat után meggyőzött, és Prémium felhasználó lettem, így pedig 50 honlap számára elegendő ingyenes tárhelyhez és sok egyéb előnyhöz is juthatok.

Itt egy rövid lista a Wealthy Affiliate szolgáltatásairól:

 • Az első modul 10 alapvető kurzussal teljes egészében ingyenes
 • Ingyenes tagsági lehetőség
 • 2 weboldal teljesen ingyen, ingyenes tagság esetén (ingyenes tárhely!)
 • A Prémium tagok 50 honlap számára elegendő tárhelyet kapnak (25 Prémium + 25 Siterubix honlap)
 • Nincs szükség programozási ismeretekre
 • Honlapok létrehozása a Site Rubix szolgáltatással ingyenes tagság esetén
 • Videó tananyagok, lépésről lépésre
 • 24 órás élő chat, ha kérdésed lenne, vagy csak más tagokkal szeretnél beszélgetni a világ minden tájáról
 • Tanulást segítő kérdéssorok minden tanfolyam végén
 • Hálózaton belüli blogolási lehetőség
 • Prémium tagság esetén minden hónapban lehetőséged van a kilépésre – nincsenek trükkös szerződések
 • A honlapok tárhelye lehet a Wealthy Affiliate rendszerén kívül is (viszont nem ingyenes!)
 • Link követés az affiliate hivatkozások esetében
 • Ingyenes kulcsszó keresés a honlap optimalizálásához (Keyword Tool)
 • Weboldalad napi biztosítása a Wealthy Affiliate rendszerén keresztül
 • Új: Béta verzió – mostantól a WA rendszerében tárolt honlapok extra gyorsan betöltődnek (kifejezetten felhasználóbarát, hiszen a lassú honlapok nem versenyképesek)
 • Három hónapi tagság után minden Prémium tagnak lehetősége nyílik affiliate marketing témájú, saját készítésű, hasznos tanfolyamok feltöltésére, és ezáltal pénzt keresni a Wealthy Affiliate-en belül
 • Hetente új, élő webkonferencia, ahol kérdéseket tehetünk fel közvetlenül az előadóknak. A jegyzetek később is megtekinthetők.
 • 13 virtuális tanterem különböző témákra fókuszálva
 • Hálózatépítés több ezer sikeres internetes vállalkozóval a világ minden tájáról
 • Több mint 500 képzési modul
 • Reklámmentes fórum
 • Privát e-mailezési lehetőség más tagokkal
 • Eszköz a bolgoláshoz, hogy gyorsabban írhass (Rapid Writer)

Itt egy rövid áttekintés a különböző eszközökről és az Alap illetve a Prémium tagság közötti különbségekről:

Wealthy Affiliate price

Ha az ember belegondol, hogy mennyibe kerül a honlapoknak csak a tárhelye, ez az ajánlat a tréningprogrammal és az élő segítséggel együtt fantasztikusan .

Negatívumok a Wealthy Affiliate-nél?

 • A platform kizárólag angolul érhető el (legalább alapszintű nyelvismeretre van szükség)
 • A hatalmas információmennyiség miatt fennáll annak a veszélye, hogy a kezdők túlterheltnek érzik Kezdőként érdemes szigorúan csak a videóban bemutatott lépéseket követni, és ha az ember elakadna, chaten minden felmerülő kérdést azonnal feltenni.
 • A chat igazi „időpazarlássá” válhat, ha az ember szívesen beszélget és épít kapcsolatokat másokkal a világ minden tájáról.
 • A Wealthy Affiliate ingyenes kulcsszó kereső eszköze (Keyword Tool) angol nyelvre lett optimalizálva. Egy alternatív kulcsszó kereső, a KW-Finder=>> szerencsére a világ szinte minden nyelvén működik, és magyarul is kitűnően használható. Már néhány hónapja ezt használom, és mondhatom, a rajongója lettem.
 • Egyes országokból nem lehetséges az ingyenes hozzáférés a Wealthy Affiliate-hez, mivel az onnan érkező hatalmas mennyiségű kéretlen reklám (spam) eltávolítása hatalmas ráfordítással járt és kivitelezhetetlen volt.

  A következő országokból NEM lehetséges az ingyenes hozzáférés:

  Fülöp-szigetek, Egyiptom, Banglades, India egy része, Pakisztán, Vietnam és Nigéria.

  A Wealthy Affiliate teljes mértékben SPAM-MENTES ÖVEZET.
  Ez azt jelenti, hogy a közösségen belül sohasem publikálhatsz saját affiliate hivatkozásokat. Amennyiben privát üzeneteket váltasz valakivel a platformon, ez a kettőtök magánügye, ezt nem is lehet megtiltani. De a chat felületen, vagy a nyilvános bogok komment szekciójában ezek a linkek nem kívánatosak.
  Magyarul: amit platformon tanulunk, a honlapon alkalmazzuk
 • Mindkét ingyenes weboldal Siterubix domain névvel működik. Vagyis körülbelül így néznek ki: honlapnév.siterubix.com.
  A prémium domain nevek (ezek azok amik .com vagy .net végződéssel vannak ellátva, pl. honlapod.com) létrehozásához Prémium tagság szükséges.
  A platformon 2016 óta lehetséges a saját prémium domain nevek regisztrációja.
  A Namecheap=>> elérhető áron kínál prémium domain neveket.
 • Az affiliate marketing nem a gyors meggazdagodáshoz vezető út.

Ki áll a Wealthy Affiliate mögött (tulajdonosok)?

            Kyle és családja

Tulajdonosok: Kyle és Carson, Kanada

Alapítás éve: 2005

Értékelés: 98/100

A Wealthy Affiliate-t 2005-ben alapította Kyle és Cason (2 kanadai fiatalember) azzal a céllal, hogy egy olyan platformot hozzanak létre, aminek segítségével a kezdők megtanulhatják az online üzletek létrehozásának módját egy weboldalon.

Diákéveik során kezdtek el ezzel foglalkozni, a céljuk az internetes pénzkeresés volt. Mivel ez sikerült is nekik, lépésről lépésre létrehozták a platformot, ahol a tudásukat továbbadhatják a tagoknak.

             Carson és családja

Kyle főleg a tréningekért felelős, míg Carson a platform technikai aspektusaival foglalkozik. Közvetlen megkeresés esetén mindketten folyamatosan rendelkezésre állnak.

Filozófiájuk, hogy   először adni kell ahhoz, hogy később valamit visszakaphassunk.

A siker ellenére mindketten nagyon szerények maradtak, és példájukkal elöl járva egy megbízható, kivételesen segítőkész internetes vállalkozói közösséget hoztak létre, ahol mindenki szívesen megosztja a tudását másokkal.

Kinek szól a Wealthy Affiliate?

 • Olyanoknak, akik szeretnének otthonról dolgozni
 • Mindenkinek, aki mellékjövedelemre szeretne szert tenni
 • Nyugdíjasoknak, akik alacsony bevételeiket szeretnék kiegészíteni
 • Diákoknak, tanulmányaik finanszírozására
 • Bloggereknek
 • Olyan személyeknek, akik passzív jövedelmet szeretnének
 • Háziasszonyoknak
 • Azoknak, akik nem szeretnének MLM-ezni
 • Drop shipping kereskedőknek
 • Olyanoknak, akik szeretnének kilépni jelenlegi munkahelyükről
 • És mindenkinek, aki céljai elérésének érdekében kész a munkára koncentrálni, és nem hátrál meg azonnal

Kinek nem ajánljuk a Wealthy Affiliate-t?

 • Azoknak, akik nem akarnak új dolgokat tanulni, és a munkára fókuszálni
 • Azoknak, akik nem rendelkeznek internetkapcsolattal és számítógéppel/laptoppal
 • Azoknak, akik gyors meggazdagodást várnak az internetes munkától (az ilyesmi sohasem legális!)
 • Azoknak, akik nem értenek angolul

Az internet a jövő piaca. Manapság már minden online történik. Ha te is szeretnél egy szeletet a tortából, és kész vagy időt áldozni rá,

Egy év múlva, ha majd visszatekintesz a sikereidre, meg fogod köszönni magadnak.

Milyen gyorsan juthatsz pénzhez?

Ez annak függvénye, hogy mennyi időt vagy hajlandó rááldozni. Néhányan már egy hónap után is keresnek, másoknak eltarthat egy fél évig is.

A legfontosabb: FOLYTASD, és ne add fel.

A platform használói közül sokaknak fél év után ez a tevékenység válik a fő jövedelmi forrásává.

Ahogy már említettem, ezzel nem lehet gyorsan meggazdagodni. Kezdetben sokat kell dolgozni. Később aztán, mikor már állandó passzív jövedelemre tettél szert, hátradőlhetsz, és élvezheted munkád gyümölcsét.

Csak annyit tudok mondani, hogy leírhatatlanul boldog voltam, amikor az kézhez kaptam az első jutalékomat. Abban a pillanatban rádöbbentem, hogy ez tényleg működik.

Ugyanis ha képes vagy csak egy terméket is közvetíteni, akármilyen sok terméket is közvetíthetsz.

Azzal a tudással, amit a Wealthy Affiliate-nél szerezhetsz, később nem csak a saját weboldalad építheted fel és alakíthatod ki, de akár pénzt is kereshetsz mások (pl. kisvállalkozások) honlapjainak készítésével. Tartalommarketing szolgáltatásokat is kínálhatsz, vagy közösségi média kampányokat vezethetsz le különböző megbízóknak.

Díjszabás

Alap tagság

ingyenes

Havi $0
 • 2 weboldal és tárhely ingyen
 • 10 alapvető kurzus és
 • Személyes segítség 7 napig

Prémium tagság

legjobb ajánlat

Havi $27,50 éves elő-fizetéssel
 • 50 weboldal és ingyen tárhely
 • Személyes segítség
 • 500+ kurzus és infók ingyen

Prémium tagság

Havi $49 (az első hónap $19)
 • 50 weboldal és ingyen tárhely
 • Személyes segítség
 • 500+ kurzus és infók ingyen

Ne késlekedj, kezdj el már most bevételt generálni, hogy a jövőben több szabadságod legyen. Tedd meg az első lépéseket, nem fogod megbánni!

Lélpésről lépésre elérheted céljaidat. Minél hamarabb hozzá fogsz, annál gyorsabban sikerülhet, ezért ne is habozz tovább, különben értékes napokat veszíthetsz.

Találkozunk a platformon. Engem Erzsinek hívnak, nagyon örülök Neked, és személyesen segíteni foglak saját honlapod felépítésében.